Krtača za ravnanje las L'allure™

Z električno grelno krtačo 2 v 1 za ravnanje las s tehnologijo hitrega segrevanja si boste v trenutku zravnali lase. V samo nekaj minutah bodo vaši lasje gladki, zdravi, sijoči in ravni. Krtača z grelnimi ploščami omogoča, da hkrati pokrijete več površine in lase v enem prehodu segrevate bolj enakomerno. Grelne plošče krtače imajo ionski premaz, ki na vaših laseh ustvari zaščitni sloj in tako učinkovito zmanjšuje poškodbe zaradi toplote. 360-stopinjski vrtljivi kabel preprečuje zapletanje in vam omogoča, da krtačo uporabljate z eno roko pod poljubnim kotom.

  25 uporabnikov si ogleduje izdelek
Danes naročiš, v četrtek 8. 12. dobiš!

22,99

NAJBOLJŠA IZBIRA
- +

L'ALLURE 15 dni 100 % garancija zadovoljstva Več o tem

💟 MNENJA KUPCEV

 

PAMETNO NASTAVLJANJE TEMPERATURE ZA VSE VRSTE LAS

Krtača za ravnanje las ima zaslon za prikaz temperature in nudi 5 prilagodljivih temperaturnih nastavitev od 120 °C do 200 °C, tako da lahko izberete pravo nastavitev za goste, skodrane, ravne ali valovite lase in celo brado.

 

OD DOMA SAMO ŠE S FRIZURO, KI VAM JO BODO VSI ZAVIDALI

S to izjemno električno krtačo za lase 2 v 1 si lahko zravnate lase ali skodrate konice.

 

ENOSTAVNA UPORABA

S krtačo si boste lase zravnali brez cukanja in v samo enem potegu. Dolge plošče zagotavljajo, da naenkrat dosežete več plasti las, in ne samo zgornje plasti kot pri običajnem ploščatem likalniku za lase.

 

NEPOGREŠLJIVA SPREMLJEVALKA NA VSEH POTEH

Krtačo za ravnanje las lahko s seboj vzamete na vsako potovanje, saj ima vtikač s pretvornikom, ki omogoča uporabo z različnimi mednarodnimi omrežnimi napetostmi (od 110 do 220 V), tako da jo lahko uporabljate v kateri koli državi sveta.

 

VARNOST NA PRVEM MESTU

Pozabite na skrbi, ali ste se spomnili izklopiti krtačo, saj se ta samodejno izklopi po 30 minutah neuporabe.

 

IONSKI PREMAZ ZA SIJOČE IN SVILNATE LASE

Ionski premaz na grelnih ploščah krtače za ravnanje las lasem daje lesk in skrbi za njihovo zdravje. 

 

LASTNOSTI:

  • 5 prilagodljivih temperaturnih nastavitev od 120 °C do 200 °C
  • Za mednarodno omrežno napetost od 110 V do 220 V
  • Mere: 27 cm x 7 cm x 3,5 cm
  • Teža: 821 g
  • Čas segrevanja: 25 s
  • Samodejni izklop: po 30 min

NAVODILA:

Vtikač krtače za ravnanje las vtaknite v električno vtičnico. Izberite temperaturo, ki je najprimernejša za vašo vrsto las – od 120 °C do 160 °C: primerno za tiste, ki krtačo uporabljajo prvič (na svetlih, pobeljenih in pobarvanih laseh). Od 170 °C do 200 °C: primerno za goste in skodrane lase. Pritisnite gumb za vklop/izklop in počakajte 25 sekund. Lase si začnite ravnati pri koreninah in krtačo pomikajte proti konicam. Pazite, da las ne krtačite prehitro.

 

PAKET VSEBUJE:

1x krtača za ravnanje las  L'allure™

Video in PDF navodila
footer_img1 Krtača za ravnanje las L'allure™
22,99€
Košarica (0)
Skupaj
0
Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 19€ )Brezplačno
Skupaj
0
Zaključek naročila
100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.
Janez N. 15.01.2021